Tinja-Vegard

Tinja-Vegard-kvadratTinja-Vegard tilbyr matkurs, gjestespill, konsulenttjenester og lei gourmet-kokk hjem i hele landet. Ellers tilbyr jeg våre tjenester som servering for private lag, bedrifter, catering, villmarksmat, båtturer samt guidede fiske- og jaktturer i Hålogalandsregionen både på havet og på land. Se min Facebook-side for de siste oppdateringene.

FilosofiFilosofi: Ureist mat

Min matfilosofi tar utgangspunkt i det nærområdet vi bor i. Lokale råvarer av utsøkt kvalitet, fra fjord til fjell og gamle tradisjoner i nye innovative presentasjoner. Men også enkelheten og smaken fra det samiske og Nord-Norske lynnet. Vi tar utgangspunkt i det som er å høste fra naturen i gitte årstider, men også fra det som er konservert og fermentert fra tidligere sanking. Vi benytter hele vår region.

LeiEnKokkLei en kokk: Hjem eller til din bedrift

Gjør ditt hjemmekjøkken profft for en kveld. Du kan nyte maten og slappe av med dine venner, mens vi fikser alt. Vi gjør alt fra gourmetmat, tema-mat, bryllupsmiddager, årsfester, lag, konfirmasjoner, julebord, utemat, lavvo, telt etc. hjemme hos deg privat, i din bedrift eller i annet valgfritt lokale. Vi leverer til alle ulike mataktiviteter og spennende miljøer.

RådgivningRådgivning

Er du i villrede, eller trenger inspirasjon i retter, konsepter og menyer. Så kan vi bistå med konsulenttjenester til din bedrift. Vi kan hjelpe deg med sammensetninger av menyer, kombinasjoner og gode leverandører. Vi kan bistå som konsulenter i utvikling av nye konsepter, kursing av ansatte eller bare arrangere en inspirasjonsdag med ulike mattilberedninger. Vi er kreative og pedagogisk aktiv i våre rådgivningsprosjekter.

ForedragForedrag

smaksprove5-1030x754Jeg kan holde korte presentasjoner på storskjerm, som temaskifte på din konferanse eller i pauser, med smaksprøver eller servering. Lei oss inn til din bedrift og forening for foredrag om ville vekster og lokale råvarer. Gi dine ansatte ett spennende velferdstilbud med inspirasjon fra det naturen kan gi oss. Lær om alt fra brygging og fermentering til anretningsteknikker, partering og filetering.

KursMatkurs

Vi arrangerer alle typer av matkurs. Med dine egenfangede råvarer eller basert på våre egne. Fisk og skalldyrskurs, fra filetering og tilberedning til ferdig rett. Eller partering av hele slakt. Vi koker og lager krafter, sauser og forskjellige teknikker for å lære å lage ett perfekt måltid. La oss kurse deg.

CateringCatering

Vi leverer alle typer av catering for små og store grupper. Hjem til deg selv, i naturen, ditt arrangement eller din bedrift. Vi leverer alt fra fingermat, grillmat, husmannskost og gourmetmenyer.

MatUteINaturenMat ute i naturen

smaksprove4-1030x685Med litt fantasi og planlegging kan nesten all mat tilberedes ute. Maten smaker også ekstra godt ute i naturen, også er det sosialt og spennende. Vi kan lage mat ute i naturen hvor det enn måtte være, så lenge vi kan lage bål. Alt fra jordsteking til bålmat og grilling. Ønsker du ett forslag til din bedrift eller ditt arrangement, så er det bare å ta kontakt. Vi skreddersyr ulike løsninger etter årstidene. Gjestene kan også være med å tilberede og sanke underveis. Passer fint å kombinere med kurs ute i sanking av spiselige vekster som bær sopp og urter.

GuidingGuiding

Vi arrangerer også guidede turer som jakt, fiske, vandringer, toppturer og båtturer i alle årstider. Vi har kystskipperkurs, sikkerhetskurs og de nødvendige sertifikater for å ta med gjester på båtturer. Vi har tilgang til ulike båter avhengimg av type guiding. Det er flott å kombinere en fisketur havet med tilberedning av fangsten etter turen. Vi kan lære bort ulike fisketeknikker både på havet og i fjellet. Vi har også tilgang til båt med utgangspunkt i Harstad. Her er det kort vei til gode fiskeplasser med kveite, steinbit, flyndre, torsk og sei. På vinteren er det mye hval å se.

MeritterMeritter

I løpet av de siste årene har han deltatt i noen ulike matkonkuranser og lignende. Alle har endt med godt resultat.
2014 Hans mat på Tinja fikk annerkjennelse og premiering fra Slowfood sapmi
2014 Årets reinsdyrkokk i mathallen i Oslo. 1 plass
2013 «Antakelig polarverdens beste restaurant» Svenska Dagbladet om Tinja
2013 Årets grunder i Narvik regionen gikk til Tinja
2013 Sapmi Awards i Jokkmokk. 1 plass med kr 100.000,- i førstepremie
2011 Nord-Norsk matfestival. Kokkekonkurannse 1 plass

ReferanserReferanser

mat12015 Catering Årsfest Ofoten brann IKS v/Stian Watne
2015 Gjestespill ved Lakselv Hotell v/Heidi Dalsbø
2015 Internt Matkurs hos Breidablikk v/Sølvi Øgsnes
2014 Konsulenttjenester og rådgivning med matkurs hos Fiskehallen i Narvik v/Sigbjørn
2014 Workshop/Gjestespill i Umeå. Sápmi Design og Fashion Rock Umeå 2014 v/Hilde Nordahl Pedersen
2013 Matkurs og menyproduksjon for Kafferiet i Narvik v/Linda og Jan Børre

Tinja-Vegard jobber nå gjennom Scandic Narvik.
For bestilling/forespørsel ta kontakt med Vegard på telefon 40606400.

Reklamer