Menyer

Julemeny

Apperitif – Tinjas Julebrygg evt. Champagne

****

Snacks – bestående av røkte cashewnøtter, saltet og karamelliserte hasselnøtter, tind skinke, oliven, «feta» fra den sorte gryte og Tinja spekemat.

****

Appetittvekker

****

Kveite sashimi med steinsoppsoya, syltet kantareller, lardo, engsyre og limesorbet.

****

«Nedgravet laks» med sennep, appelsin, løyrom og fennikel

****

«Sild å potet»

****

Te av tyttebærlyng (hvil)

****

Juletorsk, tørrfisk brandad, soyasmør og confitert eggeplomme.

****

Ravioli med foiegras og kylling, trøffelemulsjon, rødbeter og soppduxelle

****

Juleølvariasjon (hvil)

****

Ribbe av villsvin salvie sossis, romanesco, blomkål, eplesjy, russisk kaviar og røkt potetpuré

****

Blåmuggost med honning, solsikkekjerner og krydderbrød

****

«Frokostegg»

****

Sjokolade, solbær og popcorn

****

Vintertid og bålkaffe

Med forbehold om endringer p.g.a råvaretillgang.

Meny Høst (august-september-oktober)

Apetittvekker

****

Marinert småkveite med steinsoppsoya, løyrom, syltet kantarell, tartar og sitronsorbet

****

«Nedgravet» laks med appelsin, sennep, kaviar, reven fennikel og dill

****

Hvit piggsoppsuppe med rødbeter og røkte mandler

****

Iste av tyttebærlyng

****

Bakt tørket torsk med tindskinke, erter og tomatconfit

****

Skalldyrslasagne med vesterbotnost

****

Ristet skatevinge med rosin beurre blanc
****

Hvilerett
****

Reinsdyr med blodpudding selleri ravioli,  hasselnøtt glace, lardo og røktpotet.

****

Gårdens oster

****

«god morgen-kveld» med multer, yoghurt og musli

****

Tyttebær, sagogryn og salt løpstikke

Dette er et eksempel på hva vi kan servere i denne årstiden.
Det er forbehold om endringer på grunn av råvaretilgang.

Meny Sommer (juli-august)

Apetittvekker

****

Smaken av Rombaken – råreker og blåskjell, pepperrot, dill og persille.

****

Confitert tørrfisk, eggeplomme, syltet løk, spinat og tørrfisk krem.

****

Breiflabb med pastinakk og chorizo.
****

Iste av tyttebærlyng som plomme

****

Blomkålsuppe med forskjellige teksturer. Sommertrøffel og spekeskinke.

****

Kamskjell i sommerflørt

****

Villsvin ribbe fra Saghaugen gård med surkål og røkt potetpure`
****

Hvilerett
****

Kalv, morkel, linser, asparges.

****

Gårdens oster

****

Pre-dessert

****

Jordbær, rabarbra, vanilje og musli

Dette er et eksempel på hva vi kan servere i denne årstiden.
Det er forbehold om endringer på grunn av råvaretilgang.

Meny vårsommer (mai-juni)

Apetittvekker
****
Bregneskudd med smørsaus
****
Måseegg, øl og malt
****
Asparges og spissmorkler. Vesterbotnost og krutonger
****
Kreasjon av sei, løk og nesle
****
Hellebarn med nykål og engsyre
****
Hvilerett
****
Kje, kalv eller villsvin
****
Gårdens oster
****
Rabarbra og bjørk

Dette er et eksempel på hva vi kan servere i denne årstiden.
Det er forbehold om endringer på grunn av råvaretilgang.